дом Криминале Криминалният Цветан Петров и брат му са пребили бременната жена на магистралата

Криминалният Цветан Петров и брат му са пребили бременната жена на магистралата

161
0
ДЯЛ

След случая на поредна агресия на пътя, през болнични заведения са минали трима души, като на единият към момента му предстои операция. Вчера двама души, сред които 20-годишно бременно момиче, бяха пребити от двама братя, единият от които криминално проявен, на магистрала „Тракия“ заради засичане. Това е поредният случай на агресия на пътя на 133 километър от скоростната отсечка.

Старши комисар Атанас Илков, директор на полицията в Пловдив, разкри какво точно се е случило вчера.

„Единият автомобил е със софийска регистрация, а другият с бургаска. Единият от автомобилите (със софийската регистрация) принудително спира другия и възниква спречкване, което прераства в сбиване и довежда до настаняването в болнично заведение на един от пътниците в бургаския автомобил. Състоянието на момичето е добро, след прегледа в болницата, тя беше освободена и с нейния приятел дадоха обяснения в полицията във връзка с инцидента“, каза той в ефира на Нова тв. „Причината е изяснявана в момента в детайли. Основната причина е движението в активната лента на автомагистралата, което довежда до принудителното спиране на автомобилите. Може би не е засичане, а просто единият не е успял веднага да му даде път заради колона в съседната лента“, добави Илков, цитиран и от агенция „Блиц“.

„Нападателите са двама. Те са от София. Единият е с богато криминално минало заради подобни хулигански прояви. Единият е задържан, а другият е настанен в болница, тъй като има определен здравословен проблем и е в момента е в специализирано заведение. След сбиването те се оттеглят в посока София. Ние знаехме с кой автомобил пътуват и действията ни доведоха до задържането им на входа на София. Не са оказали съпротива при задържането“, каза още той. „Няма хора, които да са спрели да окажат помощ на пострадалите, но призовавам хора, които са минали покрай инцидента, да се обадят и да ни разкажат какво са видели, за да ни дадат повече яснота. Не мога да коментирам дали има камери, които са заснели инцидента“, призна експертът. Криминално проявеният мъж е 57-годишният Цветан Петров от София, той е с богато криминално минало заради нанасяне на телесни повреди и към момента е задържан, а брат му Петър Петров е в Пирогов със счупена челюст, предстои да бъде опериран. Ани Цолова добави, че потърпевшия е крещял „Недейте да пипате момичето, бременно е“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here